Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

«Ημέρα χωρίς παντελόνι για άντρες και γυναίκες» σε Βρετανία και Γερμανία ( λοιπόν είμαστε στα έσχατα η όχι;)

padeloni

Πως η ΝΤΠ «ξεφτιλίζει»  την σημερινή νεολαία χωρίς αντίδραση

Επέλαση της ΝΤΠ η οποία ξεφτιλίζει την σημερινή νεολαία. Χτες ήταν ημέρα-ορόσημο για τους παγκοσμιοποιητές καθώς ήταν «ημέρα χωρίς παντελόνι»τόσο…

Επέλαση της ΝΤΠ η οποία ξεφτιλίζει την σημερινή νεολαία. Χτες ήταν ημέρα-ορόσημο για τους παγκοσμιοποιητές καθώς ήταν «ημέρα χωρίς παντελόνι»τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες .
Στη σελίδα στο Facebook διοργανωτές του φετινού « Stiff Upper Lip society» αναφέρουν:
«Το θέμα είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χιούμορ που είναι συνυφασμένο με ανθρώπους που δεν φορούν παντελόνια».
Σήμερα οι νέοι και οι νέες στην Ευρώπη βγάζουν τα παντελόνια τους…..αύριο τι θα βγάλουν στο δρόμο σε κοινή θέα εάν τους πουν κάποιοι ;
Πολλοί εύπιστοι νεαροί από τις δύο χώρες έσπευσαν να συμμετέχουν  στην ημέρα αυτή εμφανιζόμενοι στο μετρό «χωρίς παντελόνι», σε Λονδίνο και Βερολίνο προκαλώντας τα δυσμενή σχόλια πολλών πολιτών νεαρών και μεγαλυτέρων.
Οι διαδηλωτές μάλιστα έκαναν πορεία στους δρόμους χωρίς παντελόνι και έβγαλαν selfi  στους σταθμούς του μετρό. Περίπου 300 Λονδρέζοι πήραν μέρος στην εκδήλωση αυτή  στις 3μμ το απόγευμα. Το ίδιο σκηνικό πραγματοποιήθηκε και στο Βερολίνο.
Το όλο σκηνικό σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο ξεκίνησε ως φάρσα με επτά παιδιά στο μετρό της Νέας Υόρκης το 2001, αλλά έχει μετατραπεί  σε έναν  «διεθνή εορτασμό της ανοησίας», το οποίο ακολουθούν σήμερα εκατοντάδες και αύριο ίσως χιλιάδες αγόρια και κορίτσια τα οποία συμμετέχουν σε κάτι που προφανώς δεν κατανοούν την βαθύτερη έννοια του.
 «Το θέμα είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις με  χιούμορ τους ανθρώπους που δεν φορούν παντελόνια», δηλώνει μια κοπέλα σε δημοσιογράφο στο μετρό του Λονδίνου.
Η ιδέα είναι ότι οι συμμετέχοντες συμπεριφέρονται σαν να μην ξέρουν ο ένας τον άλλον και τηρούν ένα σοβαρό πρόσωπο, αλλά οι  διοργανωτές παραδέχονται ότι όλο αυτό το σκηνικό  είναι καθαρά για λόγους αστεϊσμού  .
Ένα αστείο που κατεβάζει στους δρόμους νέα παιδιά «ξεβράκωτα» υπακούοντας στα κελεύσματα αγνώστων διοργανωτών , οι οποίοι εκπαιδεύουν την νεολαία με διάφορα happening του τύπου «σβήνουμε όλοι τα φώτα στις 21:00» και πολλά άλλα παρόμοια  χωρίς  ουσία και αντικείμενο είναι άκρως επικίνδυνα για την ψυχοσύνθεση ειδικά  του νέου ατόμου.
Αυτά υλοποιούνται μόνο και μόνο όμως για να «εκπαιδευτεί»  από  «σκοτεινούς  εγκεφάλους » η νέα γενιά…και  να εκτελεί όλα τα άνομα κελεύσματα τους χωρίς αιδώ .
Πρόκειται για ένα σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων με σκοπό τον επηρεασμό της νεολαίας, το οποίο ξεκίνησε την υλοποίηση του πιο δυναμικά στην Ευρώπη  την δεκαετία των 80ς,  με την προώθηση της  μουσικής και  συγκεκριμένου τρόπου ντυσίματος και ζωής , η κατάληξη του οποίου έγινε φανερό  στις ημέρες μας με τα αλλεπάλληλα περιστατικά θανάτου των σταρς που μεσουρανούσαν τότε, την δεκαετία των 90ς-00  προωθήθηκε  το περίφημο γκλάμουρους life  style, ενώ  σήμερα μεσουρανούν  αυτού του τύπου τα happenings τα οποία αποσκοπούν στον ίδιο ακριβώς λόγο.
Η δημιουργία «πλάκας» από την νεολαία αποτελεί ένα από τα επικίνδυνα «δρώμενα» αυτής της ηλικίας και προκαλεί πολλά και διαφορετικού τύπου προβλήματα τα οποία επηρεάζουν την ζωή των νέων ανθρώπων  . Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν περάσει από αυτές τις ηλικίες.
no-trousers-778190
πενταποσταγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου